Hydraloop

Hydraloop helpt mensen en organisaties om water en energie te sparen met intelligente en betaalbare waterrecyclingproducten

We hebben allemaal water nodig. Dit is levensnoodzakelijk. Maar binnen enkele jaren zal er niet meer voldoende water zijn voor de groeiende wereldbevolking. Onze visie op de toekomst? Use Water Twice.

Water recyclen is de efficiëntste en betaalbare manier om minder water te gebruiken. En de eenvoudigste manier om water te recyclen is om het te zuiveren waar het wordt verbruikt: lokaal dus.

Hydraloop verzamelt, reinigt en hergebruikt het water van douches, baden, wasmachines, wasbakken en airconditioninginstallaties. Het Hydraloopwater is zuiver, helder, veilig en gedesinfecteerd. Het kan worden hergebruikt als spoelwater voor het toilet, voor de wasmachine, de tuinbesproeiing en voor het bijvullen van zwembaden.

Hydraloop heeft een aanbod met gebruiksklare en op maat gemaakte producten en oplossingen voor projecten van elke omvang. Met Hydraloop geeft u water, ons 'Blauw Goud', een tweede leven. Samen kunnen wij het wereldwijde waterverbruik drastisch verminderen.

SafeWater System - Drinkwater uit regenwater

SafeWater System

Veilig water uit regenwater

Met het SafeWater System maakt u uw eigen drinkwater. Het intelligente systeem zorgt voor 100% microbiologisch veilig water, vrij van ziektekiemen en dus veilig om te drinken. Het regenwater wordt gezuiverd met een microfilter, actief koolfilter, membraanfilter (UF) en UVC-unit. Alles in één stap. Het enige dat u nog hoeft te doen is regenwater opvangen.

Regenwatersysteem met het SafeWater System

Een regenwatersysteem met het SafeWater System is heel eenvoudig. U vangt het regenwater op in een tank met voorfilter. In de tank bevestigt u een krachtige pomp die zorgt voor voldoende waterdruk. Het SafeWater System doet de rest: bij binnenkomst van het regenwater wordt dit direct gezuiverd, zodat het water veilig naar alle tappunten in het hele gebouw gedistribueerd kan worden.

Vraag een offerte

Gelieve onderstaand formulier in te vullen. Vervolgens contacteren wij u zo spoedig mogelijk. Gelieve zeker uw telefoonnummer mee te vermelden.

Contacteer ons

More Blue
Luipegem 130
2880 Bornem
België
  • BE0768985019