Hydraloop helpt mensen en organisaties om water en energie te sparen met intelligente en betaalbare waterrecyclingproducten

Hydraloop helpt mensen en organisaties om water en energie te sparen met intelligente en betaalbare waterrecyclingproducten

We hebben allemaal water nodig. Dit is levensnoodzakelijk. Maar binnen enkele jaren zal er niet meer voldoende water zijn voor de groeiende wereldbevolking. Onze visie op de toekomst? Use Water Twice.

Water recyclen is de efficiëntste en betaalbare manier om minder water te gebruiken. En de eenvoudigste manier om water te recyclen is om het te zuiveren waar het wordt verbruikt: lokaal dus.

Hydraloop verzamelt, reinigt en hergebruikt het water van douches, baden, wasmachines, wasbakken en airconditioninginstallaties. Het Hydraloopwater is zuiver, helder, veilig en gedesinfecteerd. Het kan worden hergebruikt als spoelwater voor het toilet, voor de wasmachine, de tuinbesproeiing en voor het bijvullen van zwembaden.

Hydraloop heeft een aanbod met gebruiksklare en op maat gemaakte producten en oplossingen voor projecten van elke omvang. Met Hydraloop geeft u water, ons 'Blauw Goud', een tweede leven. Samen kunnen wij het wereldwijde waterverbruik drastisch verminderen.

Offerte aanvragen

Jouw gegevens

Geef je gegevens op en we contacteren je zo snel mogelijk om de werken te bespreken. Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte.

Je telefoonnummer